Politici de confidentialitate si termeni de folosinta PPay.ro

 

Efectuănd o plată pe acest site accept următorii termeni și condiții referitoare la RESTITUIRI:
Prin bifarea căsuței, sunt de acord și înțeleg că nu se pot face restituiri pentru tranzacțiile încheiate cu succes, în cazul în care mă răzgândesc în legătură cu suma de credit, în cazul în care am greșit numărul sau pentru oricare alt motiv.

Este responsabilitatea mea să înțeleg și să accept faptul că reîncărcările si codurile de reincărcare sunt produse digitale intangibile și, ca atare, PPay.ro nu va face restituiri odată ce plata către noi a fost efectuată cu succes și produsele au fost furnizate.

Aceste bunuri digitale nu necesită livrare fizică.


By making a payment on this website I’m accepting the following REFUND POLICY:
By checking the box, I’m accepting that refunds are not available for successfully completed transactions, in the event I’m changing my mind about the amount of credit, if I provide the wrong number or for any other reason.

It is my sole responsibility to understand and I do accept that Top-Up Codes and Airtime are non-tangible products and, as such, PPay.ro CANNOT ISSUE refunds once a payment transaction has been successfully completed and the product or service was electonicaly delivered.

These digital products do not require physical delivery.


Ce fel de informatii colectam?

Colectam informatii de la clientii si vizitatorii nostri atunci cand acestia plaseaza o comanda sau se inregistreaza pe site-ul nostru.

Potrivit dispoziţiilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, avem obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Aceste informatii sunt strict legate de procesul de comanda si livrare a serviciilor mentionate pe acest site, sau sunt necesare pentru contabilitate. Informatiile colectate sunt numele si prenumele, adresa de email, adresa, numarul de telefon pe care doriti reincarcarea, adresa de IP. Aceste informatii sunt strict confidentiale si nu fac obiectul schimbului sau vanzarii catre terte persoane sau firme. In cazul in care doriti sa vizitati acest site anonim, puteti face acest lucru, fara restrictii, inclusiv efectuarea platii (prin Bitcoin). Utilizarea serviciului de reincarcare si implicit comanda codurilor de reincarcare denota acceptul dumneavoastra de a ne incredinta aceste date doar in scopul mentionat.

Cum folosim informatiile de la dumneavoastra?

Informatiile colectate sunt folosite in urmatoarele scopuri:

Pentru a procesa comenzile dumneavoastra

Pentru a va contacta

Pentru a oferi promotii

Pentru a personaliza vizita dumneavoastra pe acest site

Pentru a imbunatati serviciile oferite

Folosim cookies?


Da. Cookies sunt informatii text folosite de browserul dumneavoastra pentru a stoca informatii referitoare la vizita dumneavoastra pe acest site. Astfel puteti sa reluati de exemplu un proces de comanda abandonat anterior sau sa va setati anumite preferinte, in cazul in care doriti sa va inregistrati. Mai multe informatii, aici.

Dezvaluim informatii personale care terti?

Infomatiile colectate nu sunt vandute sau transferate mai departe. Aceste informatii sunt strict confidentiale si sunt tratate ca atare, cu cea mai mare seriozitate.


Legaturi catre alte site-uri

Ocazional si discretionar, putem include legaturi catre alte site-uri cu care cooperam pentru a va oferi produse sau servicii ce v-ar putea interesa. Daca aceste legaturi sunt catre site-uri externe, nu ne asumam responsabilitatile despre continutul acestora, de accea va rugam sa consultati politicile ce se aplica acestor site-uri

Acordul dumneavoastra

Folosind acest site va dati acordul cu termenii si conditiile PPay.ro.

Plasand o comanda pe acest site va dati acordul pentru a fi contactati prin email sau telefonic (voce/sms) in cazul in care se impun confirmari sau clarificari in procesul de comanda.

Produsele noastre sunt dedicate operatorilor de pe piata romaneasca, si nu exista o compatibilitate intre ele si serivicii pentru sim-uri sau cartele eliberate de operatori din alte tari.

Comenzile se proceseaza intre orele 10:00 si 24:00. Comenzile primite dupa ora 24:00 se vor procesa imediat dupa ora 10:00.

Odata efectuate reincarcarile sau odata ce codul a fost deja expediat, nu se mai poate face o restituire a banilor platiti sau o anulare a comenzii. Clientul isi asuma greselile ce implica un numar de telefon eronat, o adresa de email scrisa gresit pe formularul de comanda sau o retea aleasa gresit. In cazul in care clientul indica in formularul de comanda un numar de telefon, reincarcarea se face pe acel numar de telefon si nu se presupune primirea unui SMS pe acel numar, ori cod de reincarcare pe adresa de inregistrare sau pe cea aferenta contului PayPal.

Ne rezervam dreptul de a refuza, de a restitui sau de a bloca temporar sumele platite in conditiile in care sunt incalcate regulile si politicile noastre sau ale firmelor terte implicate in procesul de comanda, plata si livrare. Blocarea sumelor platite se poate face si de catre procesatorul platilor, in anumite conditii, fara implicarea PPay.ro. In calitate de client PPay.ro va asumati toate aceste conditii si reguli atunci cand efectuati comanda si plata. In anumite cazuri, PPay.ro isi rezerva dreptul de a livra doar fizic produsele comandate, prin posta sau curier, in decurs de 60 de zile de la efectuarea comenzii, pe adresa dumneavoastra postala.

PPay.ro limiteaza cantitatea de credit ce poate fi achizitionata, respectiv suma ce poate fi platita catre noi, si veti fi notificat automat in cazul in care au fost atinse aceste limite. Alte limite și excluderi legate de utilizarea site-ului pot fi aplicabile, veti fi notificat prin intermediul unui e-mail, sms sau apel telefonic de existenta acestor limitari suplimentare ce pot aparea ulterior efectuarii comenzii.

La prima tranzactie, sau ori de cate ori se inpune, clientii si conturile lor sunt supuse unui proces de validare a datelor. Uneori se impune o confirmare de la adresa de email legata de contul Paypal prin care a fost efectuata plata. Conturile cu date incomplete, incorecte sau false, sau refuzul de a urma instructiunile necesare validarii duce automat, fara vreun preaviz sau drept de opozitie, la suspendarea imediata a serviciilor si anularea comenzii.

Orice fraudare sau tentativa de fraudare va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

Schimbari ale termenilor si conditiilor PPay.ro

In cazul modificarii termenilor si conditiilor, acestea vor fi facute aici, fara un anunt prealabil.

Ultima modificare: 24.05.2018